Kennisgevingen over handelsmerken

Gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaar.

App Store, Apple, FileVault, Finder, Mac, OS X, macOS, Safari en Launchpad zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc.

Intel is een handelsmerk van Intel Corporation in de V.S. en/of andere landen.

Cisco, Cisco Systems en IOS zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Cisco Systems, Inc. en/of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.

Android, Chrome, Google, Google Play, Google Chrome en YouTube zijn handelsmerken van Google LLC.

Bing, Microsoft en Windows zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.

Mozilla en Firefox zijn handelsmerken van de Mozilla Foundation in de VS en andere landen.

Oracle, Java en JavaScript zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of diens dochterondernemingen.